Deze CO2 neutrale luxe groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen van 8 tot 24 personen. De vakantiewoning heeft 12 slaapkamers en 12 badkamers (waarvan 2 ingericht voor mindervaliden en 8 met eigen toilet), twee speelruimtes voor de kinderen, een (gedeeltelijk) overdekt terras, een tafeltennistafel, een groot beach voetbalveld en volleybalveld, een vuurplek en een hottub voor 8 personen. De gehele groepsaccommodatie is drempelloos, waardoor hij ook erg geschikt is voor mindervaliden. De woning is rookvrij en heeft overal goede WIFI.

In het middengedeelte van deze accommodatie is de ruime living. Hier vindt u de luxe open keuken met kookeiland. De keuken beschikt over 2 (inductie) kookplaten, 2 koffiezetapparaten en 1 Senseo, 2 koelkasten waarvan 1 met vriesgedeelte, 2 vaatwassers en 2 combi-ovens. Tegenover het kookeiland bevindt zich de ruime loungehoek waar heerlijk televisie gekeken en relaxed kan worden. De gehele ruime living kijkt uit over het prachtige Vliersche Veld.

Aan beide zijden van de living bevinden zich de slaapkamers. Alle 12 slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden en zijn ruim van opzet. Alle 12 badkamers hebben een eigen douche en wastafel en 8 badkamers hebben zelfs een eigen toilet. Van de 12 slaapkamers zijn er 2 slaapkamers speciaal ingericht voor mindervaliden. Deze slaapkamers hebben extra ruimte rondom de bedden en een grotere badkamer die aangepast is voor minder-validen. Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond, zijn drempelloos en vanuit elke slaapkamer heeft u een fraai uitzicht op de prachtige bosrijke omgeving rondom de groepsaccommodatie.

Vanaf het overdekte terras heeft u een uniek weids uitzicht over het 8 hectare (eigen) grote natuurterrein. Elke dag is dit uitzicht weer een nieuw “levend schilderij”.

De hottub en buitendouche bevinden zich op een knusse plek in het groen, dichtbij de groepsaccommodatie. Hier kun je heerlijk relaxen en bij helder weer ‘s avonds genieten van een prachtige sterrenhemel. Wilt u iets actiever zijn tijdens uw vakantie? Ga dan lekker een potje tafeltennissen, volleyballen, badmintonnen of voetballen op het grote beachveld. Sinds kort is er ook een jeu de boules baan. Plezier verzekerd!

De dag eindigen bij de vuurplek met een gezellig vuurtje, een goed gesprek en het prachtige weidse uitzicht maakt de vakantie met familie of de teambuildingsdagen met collega’s helemaal compleet.

Plattegrond groepsaccommodatie

MENU