Deze accommodatie biedt plaats aan groepen tot 24 personen. De U-vormige woning heeft 12 slaapkamers en 12 badkamers (waarvan 8 met eigen toilet), een speelruimte voor de kinderen, een chill-hoek en een (gedeeltelijk) overdekt terras. De gehele accommodatie is voorzien van vloerverwarming, is rookvrij en heeft overal gratis WIFI.

In het middengedeelte van deze accommodatie is het grote eet-/zitgedeelte. Hier vindt u de luxe open keuken met kookeiland. De keuken beschikt over 2 (inductie) kookplaten, 2 koffiezetapparaten en 1 Senseo, 2 koelkasten waarvan 1 met vriesgedeelte, 2 vaatwassers en 2 combi-ovens. Aan de andere kant bevindt zich het zitgedeelte waar heerlijk relaxed kan worden. Het gehele vertrek heeft uitzicht op het prachtige Vliersche Veld.

Aan beide zijden van het eet-/zitgedeelte bevinden zich de slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden, een eigen douche en wastafel. 8 slaapkamers hebben zelfs een eigen toilet en 2 slaapkamers zijn speciaal ingericht voor mindervaliden. Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond, de gangen zijn extra breed gemaakt, zodat alle vertrekken goed bereikbaar zijn voor mindervaliden. Vanuit elke slaapkamer heeft u een ander uitzicht op de prachtige bosrijke omgeving.

Het buitenterras biedt een schitterend uitzicht over het terrein. Hier kunt u de dag heerlijk beginnen of eindigen. Op het terrein buiten de accommodatie zijn er diverse plekken om te spelen: op het terras staat een tafeltennistafel en is er een zandbak gemaakt. Verder op het terrein is er een beach voetbal-, volleybal- en/of badmintonveld en een vuurplek om gezellig een vuurtje te stoken. Ook zijn er kleine waterpartijen met stapstenen waar gespeeld kan worden.

Plattegrond groepsaccommodatie

DutchGermanEnglish
MENU