Wist u dat onze  luxe groepsaccommodatie ook als trouwlocatie, vergaderlocatie of als teambuildingslocatie zeer geschikt is? Een intieme bruiloft met een overnachting voor de familie op een unieke locatie is wat we op dit moment veel zien. Na de ceremonie een heerlijk diner met de meest dierbare mensen om u heen en daarna alle tijd hebben om na te praten en na te genieten van de mooiste dag van uw leven. Geen stress, geen tijdsdruk, tijd genoeg, want iedereen kan blijven slapen. Zo kunt u heerlijk lang nagenieten van deze bijzondere dag.

Vergaderen, team builden of brainstormen in een andere omgeving dan op kantoor of in een hotel, brengt u tot nieuwe inzichten en ideeën. Even uit de dagelijkse hectiek van kantoor en de drukte van de stad. Door het weidse uitzicht, de prachtige natuur en het grote terrein is deze vergaderlocatie een ideale plek om met elkaar te vergaderen, te brainstormen en tot geweldige nieuwe ideeën te komen.

Het ontbijt, de lunch en/of het diner verzorgen wij graag voor u. Vraag naar de mogelijkheden.

Met de 12 slaapkamers én 12 badkamers, een bureau in elke slaapkamer, goede WIFI, gratis parkeergelegenheid, bieden wij plek voor 24 personen en beleeft u de luxe van een hotel en de sfeer van een gezellige vakantiewoning. Als u naar buiten loopt, waant u zich in een prachtig natuurgebied met water, vogels, bos en alles wat de natuur nog meer te bieden heeft. Alles waar de Achterhoek om bekend staat is hier te vinden: prachtige natuur, het coulisselandschap en veel fietspaden en wandelroutes.

Vanaf de openbare weg is de groepsaccommodatie niet zichtbaar en dat maakt deze plek écht uniek! U heeft als groep de accommodatie en het 8 hectare grote natuurterrein helemaal alleen tot uw beschikking. Hier komt u helemaal tot rust. De goede bereikbaarheid vanaf Enschede, Doetinchem en Duitsland is ideaal. Vanaf de N18 is het maar een paar minuten rijden naar de groepsaccommodatie. 

Zoekt u nog een trouwlocatie, vergaderlocatie of teambuildingslocatie in de Achterhoek? Laat u dan verrassen door de mogelijkheden bij ons op het Vliersche Veld in Neede. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via de mail info@vlierscheveld.nl of bel met Merlin +31(0)6 2320 2358. Verschillende bedrijven gingen u al voor!

MENU