Mogelijkheden

Vliersche Veld Groepsaccommodaties is de ideale locatie voor vergaderen, trouwen en meer!

Op zoek naar een locatie waar u niet alleen kunt ontspannen, vakantie kunt vieren, maar ook kunt vergaderen, een heisessie of studiedag kunt organiseren en wat dacht u van een warme samenkomst na een uitvaart? Dit alles kan bij Vliersche Veld Groepsaccommodaties.

Trouwlocatie

Droomt u van een intieme romantische trouwerij met een kleine groep gasten midden in de natuur, inclusief overnachting? Dan is Vliersche Veld Groepsaccommodaties dé trouwlocatie voor u. Onze locatie heeft een prachtig natuurterrein met een groot heideveld, een waterpartij, veel groen en een waanzinnig uitzicht. En hoe mooi is het als u, samen met uw gasten, deze speciale dag kunt afsluiten met een overnachting op deze unieke plek?

Trouwlocatie Vliersche Veld Groepsaccommodaties

Cateringmogelijkheden

Een heerlijke barbecue of buffet tijdens uw verblijf kan niet ontbreken. Onze grote diversiteit aan cateringmogelijkheden, zorgen ervoor dat u kunt genieten van iets bijzonders tijdens uw verblijf. Of het nu gaat om een standaard barbecue, een lunch, een lokale specialiteit of een zakendiner, wij werken samen met een aantal partners die al uw wensen mogelijk kunnen maken.

catering Vliersche Veld

Pizzaoven

Voeg een smakelijke Italiaanse twist toe aan uw verblijf bij Vliersche Veld Groepsaccommodaties door onze pizza oven te huren, compleet met authentieke Italiaanse deegbollen en tomatensaus. Of het nu gaat om een gezellige familie bijeenkomst of als afsluiting van een vergadering, onze pizzaoven biedt een leuke en creatieve manier om samen te genieten van zelfgemaakte pizza’s.

Pizzaoven Vliersche Veld Groepsaccommodaties

Boodschappenservice

Om uw vakantie nog comfortabeler te maken, biedt Vliersche Veld Groepsaccommodaties een boodschappenservice aan. Van lokale specialiteiten tot alcoholische dranken, alles kunt u online bestellen en dan wordt het bij de groepsaccommodatie afgeleverd. Zo kunt u gelijk beginnen met ontspannen en genieten van uw vakantie.

Vergaderlocatie

De accommodatie afhuren als vergaderlocatie? Dat kan! Bekijk onze pagina over de vergaderlocatie of vraag naar meer informatie via de onderstaande knop.

Kortom: Vliersche Veld Groepsaccommodaties heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke verblijf. Of u nu wilt vergaderen, trouwen of wilt genieten van de rust, ruimte, privacy en de natuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide cateringsmogelijkheden en handige boodschappenservice zorgen voor ultiem gemak tijdens uw verblijf. Aarzel niet langer en boek nu uw droomvakantie bij ons!

Voor meer informatie neem contact met ons op via de onderstaande knop, via de mail info@vlierscheveld.nl of bel met Merlin +31(0)6 2320 2358. 

MENU