Wist u dat onze  luxe groepsaccommodatie ook zeer geschikt is om met uw bedrijf een paar dagen te komen teambuilden? Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur van kantoor en de drukte van de stad. Door het prachtige weidse uitzicht en de rust van de natuur is het een ideale plek om te brainstormen of te vergaderen.

De lunch en/of diner verzorgen wij graag voor u, alles is mogelijk. Met de ruime 2-persoons slaapkamers met eigen sanitair beleeft u de luxe van een hotel en als u naar buiten loopt, waant u zich in een prachtig natuurgebied met water, vogels, bos en alles wat de natuur mooi maakt. Hier komt u helemaal tot rust en tot nieuwe ideeën. Een prachtige combinatie! De woning is niet zichtbaar vanaf de weg, staat midden in het groen en heeft ruime parkeermogelijkheden.

En als het vergaderen/brainstormen achter de rug is, kunt u uw collega’s beter leren kennen in een ongedwongen sfeer. Speel samen gezellig een potje tafeltennis, voetbal of volleybal of ga lasergamen op het terrein rondom de accommodatie. ‘s Avonds kun je met elkaar heerlijk zitten bij de vuurplek en genieten van het prachtige weidse uitzicht en het knapperende vuur of ga heerlijk ontspannen in de (verlichte) hottub. (nieuw vanaf februari 2022).

Zoekt u nog een locatie voor een teambuildingsevent? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden. Dit kan via de mail info@vlierscheveld.nl of bel met Merlin +31(0)6 2320 2358. Verschillende bedrijven gingen u al voor!

DutchGermanEnglish
MENU