Wilt u met een vriendengroep, familie of bedrijf er een paar dagen tussenuit? Kom dan genieten in onze luxe groepsaccommodatie. U verblijft hier met uw eigen groep in een heerlijke rustige natuurlijke omgeving. Onze groepsaccommodatie staat op een 8 hectare groot natuurterrein, midden tussen de bossen in het buitengebied van Neede.

Het weidse uitzicht vanuit de accommodatie over het terrein het Vliersche Veld is écht uniek. Reeën, hazen, konijnen, eenden en de beschermde boomkikker zijn dieren die hier dagelijks te zien zijn. Hier komt u helemaal tot rust. Vanaf de vakantiewoning kunt u de mooiste wandelingen of fietstochten maken. Op het buitenterrein van de accommodatie zijn er diverse plekken om bijvoorbeeld te voetballen of te volleyballen. Tussen de heuvels zijn paden gemaakt die naar kleine open ruimtes en het grote speelveld leiden. Hier is een vuurplek waar een gezellig vuurtje kan worden gestookt.

Heeft u zin om dit geluk te ervaren? Wacht dan niet langer en laat u verrassen bij ons op het Vliersche Veld in de Achterhoek!

Wij verheugen ons op uw komst!

  • Weekend (vrijdag t/m zondag)
  • Lang weekend (vrijdag t/m maandag)
  • Midweek (maandag t/m vrijdag)
  • Week (vrijdag t/m vrijdag)**

**In overleg zijn er meerdere aankomst-/vertrektijden mogelijk.

DutchGermanEnglish
MENU