Mogelijkheden

Vliersche Veld Groepsaccommodaties is de ideale locatie voor vergaderen, trouwen en meer!

Op zoek naar een locatie waar u niet alleen kunt ontspannen, vakantie kunt vieren, maar ook kunt vergaderen, een heisessie of studiedag kunt organiseren en wat dacht u van een warme samenkomst na een uitvaart? Dit alles kan bij Vliersche Veld Groepsaccommodaties.

Vergaderlocatie

Voor zakelijke groepen die een plek zoeken om nieuwe inspiratie op te doen of om even uit de dagelijkse sleur en hectiek te komen van kantoor of de stad is het Vliersche Veld een unieke locatie. Midden in de natuur bieden wij onze zakelijke gasten veel privacy, moderne technologie, goede WIFI, voldoende parkeergelegenheid en een inspirerende omgeving. Of het nu gaat om een teambuildingsactiviteit tijdens uw verblijf of het verzorgen van catering, alles is mogelijk.

Wij vinden het belangrijk dat uw verblijf bij Vliersche Veld Groepsaccommodaties tot in de puntjes is verzorgd en geregeld. Dit kunnen wij niet alleen. Daarom werken wij samen met een aantal partners uit de omgeving die dezelfde visie hebben als wij en uw verblijf nét dat beetje extra geeft. Vraag naar de mogelijkheden.

vergaderen living flipover

Trouwlocatie

Droomt u van een intieme romantische trouwerij met een kleine groep gasten midden in de natuur, inclusief overnachting? Dan is Vliersche Veld Groepsaccommodaties dé trouwlocatie voor u. Onze locatie heeft een prachtig natuurterrein met een groot heideveld, een waterpartij, veel groen en een waanzinnig uitzicht. En hoe mooi is het als u, samen met uw gasten, deze speciale dag kunt afsluiten met een overnachting op deze unieke plek?

Trouwlocatie Vliersche Veld Groepsaccommodaties

Samenkomst na uitvaart

Een warm samenkomen in een rustige natuurlijke omgeving is na een uitvaart erg belangrijk. Zo kunt u in alle rust samen een moeilijke periode afsluiten. Vliersche Veld Groepsaccommodaties ligt op een prachtige locatie, midden in de natuur, waar u samen kunt komen voor een kop koffie, thee, een borrel of een diner. Deze manier van samenkomen na een heftige periode wordt steeds meer opgepikt door uitvaartondernemingen. Wij hebben een warme relatie met een uitvaartonderneming uit de omgeving. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

Cateringmogelijkheden

Een heerlijke barbecue of buffet tijdens uw verblijf kan niet ontbreken. Onze grote diversiteit aan cateringmogelijkheden, zorgen ervoor dat u kunt genieten van iets bijzonders tijdens uw verblijf. Of het nu gaat om een standaard barbecue, een lunch, een lokale specialiteit of een zakendiner, wij werken samen met een aantal partners die al uw wensen mogelijk kunnen maken.

catering Vliersche Veld

Boodschappenservice

Om uw vakantie nog comfortabeler te maken, biedt Vliersche Veld Groepsaccommodaties een boodschappenservice aan. Van lokale specialiteiten tot alcoholische dranken, alles kunt u online bestellen en dan wordt het bij de groepsaccommodatie afgeleverd. Zo kunt u gelijk beginnen met ontspannen en genieten van uw vakantie.

Verhuur E-choppers

Voor de avontuurlijke vakantieganger bieden wij de mogelijkheid om een toertocht met E-choppers te maken. Met deze elektrische scooters kunt u op een duurzame manier de prachtige omgeving van de Achterhoek verkennen. Ontdek de prachtige dorpjes, het coulisselandschap, de vele bosrijke gebieden en de adembenemende uitzichten op uw eigen tempo.

e-choppers huren Vliersche Veld

Verhuur fietsen

Naast E-choppers, verhuren wij ook (elektrische) fietsen, mountainbikes, steps en zelfs een duofiets. Fietsen is een geweldige manier om de omgeving te verkennen en te genieten van de frisse lucht. De Achterhoek heeft veel verschillende fiets en mountainbike routes die u de mooiste plekjes in de omgeving laten zien.

Lasergamen op locatie

Voor vakantiegangers die van actie houden, bieden wij de mogelijkheid om rondom de groepsaccommodatie te lasergamen. Daag uw familie of vrienden uit voor een spannend spel vol adrenaline en plezier. De sportieve activiteit zorgt voor een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

lasergamen op Vliersche Veld Groepsaccommodaties

Kortom: Vliersche Veld Groepsaccommodaties heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke verblijf. Of u nu wilt vergaderen, trouwen of wilt genieten van de rust, ruimte, privacy en de natuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze cateringmogelijkheden, boodschappenservice en diverse verhuuropties zoals E-choppers, fietsen en mountainbikes, is er voor ieder wat wils. En als kers op de taart bieden wij zelfs lasergamen aan voor wie graag actief bezig is. Aarzel niet langer en boek nu uw droomvakantie bij ons!

Voor meer informatie neem contact met ons op via de onderstaande knop, via de mail info@vlierscheveld.nl of bel met Merlin +31(0)6 2320 2358. 

MENU