Faciliteiten

Bij Vliersche Veld Groepsaccommodaties bieden we een breed scala aan faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, sportieve activiteiten, of vermaak voor de kinderen, onze accommodatie heeft voor ieder wat wils. Van een spannend potje beachvolleybal tot heerlijke ontspannen bij de vuurplek, ontdek alle faciliteiten die Vliersche Veld te bieden heeft.  

Beachvolleybalveld

Geniet van een energiek potje beachvolleybal op ons zandveld. Dit veld biedt de perfecte gelegenheid voor sportieve activiteiten en teambuilding. Of u nu een fanatieke speler bent of gewoon voor de lol speelt, het beachvolleybalveld zorgt voor veel plezier en beweging in een prachtige, natuurlijke omgeving.

volleyballen op VV<br />

Beach voetbalveld

Ervaar de spanning van een beachvoetbalwedstrijd op ons beachveld. Dit veld is ideaal voor liefhebbers van voetbal die willen genieten van het spel in een ontspannen strandachtige setting. Het zachte zand biedt een unieke speelervaring, perfect voor een actieve dag met vrienden en familie.

Trapveldje

Ons gezellige gras trapveldje, voorzien van twee kleine goaltjes, is perfect voor een informeel potje voetbal. Ideaal voor kinderen en volwassenen om samen te spelen, te rennen en te genieten van de buitenlucht. Het veldje biedt een leuke en actieve manier om tijd door te brengen met familie en vrienden.

trapveldje van gras<br />

Duikelrek

Ons duikelrek biedt volop plezier voor kinderen die graag klimmen en klauteren. Deze eenvoudige maar leuke speeltoestel is perfect voor jonge acrobaten die hun energie kwijt willen. Het duikelrek bevordert niet alleen spel en plezier, maar ook de motorische ontwikkeling en lichaamskracht van de kleintjes.

Jeu de boules

Ontspan en geniet van een spelletje jeu de boules op onze speciaal aangelegde baan. Dit klassieke Franse spel is perfect voor gasten van alle leeftijden en biedt een rustige en gezellige manier om van de buitenlucht te genieten. De jeu de boules-baan is de ideale plek voor een ontspannen namiddag vol plezier en competitie.

Jeu de Boules baan VV

Vuurplek

‘s Avonds gezellig rondom een knisperend vuur zitten, wie wil dat nu niet? Met onze vuurplaats kunt u samen met familie of vrienden genieten van het sfeervolle samenzijn onder de sterrenhemel. Rooster marshmallows, vertel verhalen en creëer herinneringen die iedereen nog lang bijblijven.

Pingpong tafel

De pingpongtafel biedt volop vermaak voor gasten van alle leeftijden. Daag je vrienden en familie uit voor een spannend potje tafeltennis. Of je nu een doorgewinterde speler bent of een beginner, de pingpongtafel zorgt voor veel plezier en competitie tijdens je verblijf.

Zandbak voor de kleintjes

Onze zandbak voor de kleintjes is een leuke en veilige speelplek, gevuld met allerlei speeltjes voor jonge kinderen. Hier kunnen de kleintjes graven, bouwen en hun verbeelding de vrije loop laten. Het is de perfecte plek voor urenlang speelplezier in de buitenlucht.

mini zandbak voor de kleintjes

Twee binnen speelkamers

Speelkamer voor de Kleintjes
Onze speelkamer voor de kleintjes is een paradijs voor jonge kinderen. Hier kunnen ze zich urenlang vermaken met een scala aan activiteiten, waaronder een klein keukentje, knutsel- en tekenspullen, playstation en allerlei ander speelgoed. Daarnaast liggen er ook spelletjes voor volwassenen, er is dus voor ieder wat wils.

Speelkamer voor Oudere Kinderen en Volwassenen
De tweede speelkamer is perfect voor oudere kinderen en volwassenen. Deze ruimte is uitgerust met een dartbord, sjoeltafel, airhockeytafel en voetbaltafel. Het biedt volop mogelijkheden voor competitie en plezier, waardoor het een favoriete plek is voor iedereen die op zoek is naar een leuke en actieve tijd binnenshuis.

Twee laadpalen + gratis parkeren

Steeds meer mensen rijden in elektrische of plug-in-hybride auto’s en ook tijdens de vakantie willen zij kunnen genieten van deze duurzame vorm van mobiliteit. Daarom bieden wij 2 laadpalen op ons terrein aan. Zo kunt u zorgeloos rondrijden en hoef u zich geen zorgen te maken over het opladen van uw auto.

elektrisch opladen VV

Iets extra’s toevoegen?

Bij Vliersche Veld Groepsaccommodaties bieden we naast onze basisfaciliteiten nog een tal van extra opties om uw verblijf nog aangenamer te maken. Of u nu op zoek bent naar extra ontspanning, of sportieve activiteiten, u vindt het allemaal op onze pagina Extra’s. Ontdek hoe u uw ervaring bij ons kunt verrijken met onze diverse aanvullende services en faciliteiten.

MENU