Vergaderlocatie

Vliersche Veld Groepsaccommodaties is een perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, brainstormsessies, heisessies en teambuildingsactiviteiten. De locatie is ideaal voor groepen die op zoek zijn naar privacy, rust en ruimte tijdens hun vergaderingen. Met het unieke weidse uitzicht, is het dé plek om tot nieuwe, creatieve inzichten en ideeën te komen.

Of u nu een vergaderlocatie met lunch voor één dag of een arrangement met overnachting zoekt, Vliersche Veld Groepsaccommodaties biedt beide opties aan. Door de moderne inrichting, het geweldige uitzicht, de privacy, de rust en de ruimte bent u even weg uit de dagelijkse sleur van het kantoor en de stad. Met 12 2-persoons slaapkamers met boxspringbedden en eigen badkamer, ervaart u de luxe en privacy van een hotel en de rust en ruimte van een accommodatie in de natuur. Een toplocatie om succesvol te vergaderen midden in het prachtige Achterhoekse landschap.

Vergaderen met uitzicht

Teambuildingsactiviteiten

Naast de vergaderlocatie biedt Vliersche Veld Groepsaccommodaties ook teambuildingsactiviteiten aan. Van een (actief) teamspel, lasergamen, een zeskamp of boogschieten op het terrein, tot het maken van een (GPS) fietstocht in de omgeving. Er zijn vele mogelijkheden.

Lasergamen op Vliersche Veld Groepsaccommodatie

Catering

Naast de vergaderlocatie verzorgen wij ook graag de catering tijdens uw verblijf. Van een heerlijk ontbijt, lunch, tot diner, alles is mogelijk. Wilt u dit liever als teamactiviteit zelf regelen, dan is dat ook geen probleem. Alles naar uw eigen wens. Vraag naar de mogelijkheden.

Catering Vliersche Veld

Parkeren

Vliersche Veld Groepsaccommodaties heeft een ruime (gratis) parkeerplaats bij de ingang. Ook bij de accommodatie zelf kunnen een aantal auto’s worden geparkeerd. Zijn er mensen in de groep die een elektrische of plug-in-hybride auto rijden? Dan hoeven zij niet meer te zoeken naar een laadpaal, maar kunnen zij de auto gemakkelijk bij ons op de parkeerplaats opladen. 

parkeerplek

Bereikbaarheid vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie is binnen 5 minuten bereikbaar vanaf de N18. De locatie ligt vlak bij de Duitse grens en vanaf Enschede binnen 15 minuten met de auto bereikbaar. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verrassen door deze unieke plek in de Achterhoek!

MENU