Reviews van onze gasten

Vele gasten gingen u voor. Lees de reviews.

Was u bij ons te gast? Schrijf zelf een review >

Het eind van de wereld…

De tittel zegt het al, via een lange kronkelende weg met bomen bosjes en struiken kom je bij een moderne en luxe accommodatie terecht.
Binnen is het super netjes en strak ingericht met een warme uitstraling door de meubels en de wanddecoratie. Het is ruim opgezet zodat mensen met een rolstoel of rollator ook goed uit de voeten kunnen. Er was een warm welkom met een woordje een briefje en heerlijke zelfgebakken koek.
De echte gastvrijheid die hoort bij deze streek. Bij ons waren vooral de hottub en de vuurplaats in trek en de mooie omgeving om te wandelen.
Aangezien we allemaal (24 personen) hier uit de buurt komen hebben we het als heel erg prettig ervaren. Het is zeker de moeite waard om hier eens een weekend of week te verblijven. Een echte aanrader.

Ine
17 t/m 19 november 2023

Mooi interieur en 12 aparte slaapkamers met eigen sanitair, absolute aanrader!

Goede informatie vooraf, prachtige locatie, binnen en buiten. Je eigen landschapspark, inclusief ree. Gastvrije ontvangst met heerlijke zelfgebakken notencake. We waren met familie, variërend van 3 maanden tot en met 67 jaar en jong en oud hebben zich uitstekend vermaakt met alles wat er in en om de prachtige bungalow te vinden is.

Mooi interieur en 12 aparte luxe kamers met eigen sanitair, een absolute aanrader. Hottub buiten op aanvraag, ook een succes. Kortom: een geweldig huis om in te verblijven voor een familieweekend of andere bijeenkomsten.

Joost van Berkel
14 november 2023

Top huis op een top locatie!

Wat een top huis op een top locatie! Mooie, nette en schone kamers. Goed bed en fijne badkamer. Mooie woonkamer. Luxe keuken met alle gemakken en het buitenterrein is prachtig. Echt hosmanship door de gastvrouw. Ontvangen worden met koffie en kruidkoek. Dan versta je je vak goed. We komen zeker nog eens terug! * Vrienden van René *

Annemarije Kraaijeveld
12 november 2023

Echt een verborgen pareltje!

Het Vliersche Veld is een unieke plek in de Achterhoek. Echt een verborgen pareltje. Leuk om te bezoeken met families, maar ook met collega’s. Er zijn diverse voorzieningen (hottub, voetbalveldje, kinder speelkamer etc.), mooie slaapkamers, grote keuken en niet te vergeten de prachtige omgeving (met diverse fiets- en wandelroutes).

Nathalie
31 oktober 2023

Fantastische locatie!

Een fantastische locatie! Super aardige eigenaren die snappen wat gastvrijheid is. Alles wat je nodig hebt is er. Heerlijke bedden. Super grote woonkamer en keuken en een prachtige ligging in de natuur. Niet twijfelen, maar er gewoon heen gaan!

Raymond J
18 oktober 2023

Prachtige accommodatie op een schitterende locatie!

We hebben ontzettend genoten in deze prachtige accommodatie en het uitzicht over het Vliersche Veld is adembenemend. We werden vriendelijk ontvangen bij aankomst. De accommodatie is zo sfeervol ingericht dat we ons er gelijk thuis voelden. ‘s Avonds gezellig met z’n allen rond het vuur gezeten op de vuurplek. In de hottub was het ook heerlijk genieten. De kinderen hebben zich ook goed vermaakt en de airhockeytafel was favoriet. De rust en de ruimte was heel fijn en we komen zeker nog eens terug.

Marjan
25 oktober 2023

Top weekend in toplocatie

Een schitterende locatie voor jong en oud, bij aankomst een warm onthaal met koffie en kruidkoek. We hebben een super verblijf gehad in een bijzonder mooie omgeving en in een huis wat van alle gemakken is voorzien. Ontzettend lieve mensen die dag en nacht voor je klaar staan, komen zeker nog een keer terug!

Christa Willemsen
1 september 2023

De locatie is tot in de puntjes verzorgd, niks ontbreekt!

Een warm welkom door de eigenaren op deze geweldige locatie. Gelegen op voormalig landbouwgrond, dat is terug gegeven aan de natuur. Geheel afgelegen achter een natuurlijke afrastering van bomen, groene ophogingen en maisveld. Tot in detail bijgehouden zodat je er doorheen kan wandelen en kan ontdekken. En doorlopen door naastgelegen natuurgebied en langs landerijen met paarden, schapen en idyllische boerderijen. Op locatie een voetbalveld, volleybalveld, pingpong en glijbaan, vrijheid en avontuur voor jong en oud. De locatie is tot in de puntjes verzorgd, niks ontbreekt. Bedden en kussens zijn goed, kamers geluiddicht en gordijnen verduisterend. Het gehele binnenklimaat is constant perfect. Vloeren gekoeld in de zomer en vermoedelijk verwarmd in de winter. De vuurplaats is een fijne plek om in de avond te zitten. Neem plaats midden in het landschap en geniet van de stilte en de geluiden van de natuur. De krekels, vogels etc. Een echte aanrader om even te ontvluchten aan de dagelijkse gang. Bedankt!

Ros van der Meulen
Augustus 2021

Iedereen was het er over eens: dit is een dikke 10!

Familie weekend gehad in dit prachtige huis. Jongste 15 jaar en oudste 88 jaar. Iedereen was het er over eens dat dit een dikke 10 verdiend. Ligging, bouwstijl, aankleding, overal is over nagedacht. Een aanrader voor iedereen. Dank Merlin voor de hartelijke ontvangst met koffie en heerlijke koek uit de streek.

Georgina van Gasteren
Augustus 2022

Prachtig huis en super service!

Super weekend gehad. Prachtig huis en super service!

Marlies Mulder
Juli 2022

Het huis heeft alles te bieden en het uitzicht is mega!

Wij hebben in maart een familie weekend gehad, 3 dagen, oma 96 jaar. De groep varieerde van 1-96 jaar en voor iedereen was er goed vertier. Het huis binnen heeft alles te bieden en echt aan alles is gedacht. Zalige bedden en voor ieder een eigen badkamer, zalig. Een leuke kinderhoek en een speelkamer met sjoelen, darten, air hockey, top! Het uitzicht is mega! En de 8 ha terrein is prachtig met veel diertjes. Hottub kan ook, mmmm, en we hebben ook een geweldig kampvuur gehad. Een aanrader voor iedereen.

Manon Reiche
15 maart 2022

Een pareltje!

We hebben afgelopen weekend met een grote vriendengroep en onze kinderen een heerlijk weekend gehad op het Vliersche Veld. Een gastvrije ontvangst met heerlijke koek en koffie en duidelijke uitleg. Het huis is van alle gemakken voorzien, om over de omgeving van het huis nog niet te spreken. Wat een ruimte in en om de accommodatie, prachtige natuur en alle mogelijkheden om je prima te vermaken, zowel voor jong als oud.

Een pareltje!

coenvanp
30 maart 2022

Warm onthaal en een prachtige locatie met oog voor detail!

Afgelopen Pasen waren wij voor ons familieweekend bij het Vliersche Veld. Wat een warm onthaal op een prachtige locatie!! Werkelijk overal is aan gedacht. Van jong (9 maanden) tot oud (70 jaar) hebben we kunnen genieten van de gezellige woonruimte, de goed uitgeruste keuken, de mooie slaapkamers met privé sanitair, de spelmogelijkheden, de geweldige buitenruimte en niet te vergeten: de hottub. Merlin en Anton hebben met veel liefde en oog voor comfort en details iets heel moois neergezet! Wij zijn er over twee jaar weer!

Anne Buurman
21 april 2022

Schitterende accommodatie met prachtige buitenruimte!

Begin april 2022 hebben wij als familie een midweek in deze schitterende accommodatie doorgebracht. Alles was tiptop in orde. De communicatie met Merlin was voortreffelijk. Wij zijn al in veel accommodaties geweest en het Vliersche Veld staat bij onze familie in de top.

Ulbe de Beer
11 april 2022

Een prachtlocatie en tot in de puntjes verzorgd!

Net terug van een heerlijke midweek doorgebracht met familie op het Vliersche Veld. Wat een pracht van een locatie en alles is tot in de puntjes verzorgd. Het prachtige huis is met zorg en aandacht ingericht en super schoon. Iedereen was vol lof en dat is terecht, want ze verdienen het echt!

Jos Hogeman
20 september 2022

Het was in één woord geweldig, een dikke 10!

Geweldige week gehad, laatste week juli. Vriendelijke, gastvrije en behulpzame eigenaren. Een prachtige locatie met een super de luxe woning, prachtige ruime livingroom met een gezellige keuken met eiland. Luxe slaapkamers, alsof je in een hotel zit. Mogelijk om ‘s avonds rond een kampvuur te zitten. Je moet het echt zelf beleven, het was in een woord geweldig, een dikke 10. Ook heel schoon, voor herhaling vatbaar!!!

Laura Pierpont
2 augustus 2022

SUPER accommodatie!

Ruim een jaar na boeking was het dan eindelijk zo ver. Lekker gemaakt door het volgen van alle reviews e.d. waren de verwachtingen skyhigh. Na een warm ontvangst door de innemende gastvrouw kregen we een rondleiding waarbij we van de ene in de andere verrassing vielen. Wat is dit een SUPER-accommodatie! Hier moet je geweest zijn om werkelijk te ervaren hoe mooi, luxe, groot en toch warm het is. Superlatieven schieten te kort om de klasse van de living, keuken, slaap en badkamers te beschrijven. Aan alles is gedacht. De toewijding en inzet om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken straalt je tegemoet.

Wij waren met 19 personen tussen de 1 en 64 jaar maar door de grootte en de prima (geluids)isolatie van de accommodatie kon ieder zijn gang gaan terwijl de kleintjes sliepen.

Het gigantische terrein biedt ook voor elk wat wils. Van zwijmelen in het ochtendgloren tot bij het kampvuur zitten in het donker, je in het zweet werken op het voet of volleybal-terrein tot relaxen in de hottub of gewoon een wandeling over de slingerende paadjes en door de bossen. Kortom: Perfect!

En we voelden ons er direct thuis en dat was de verdienste van het beheerders-echtpaar Anton en Merlin! Wat hebben we genoten lieve mensen. Jullie gastvrijheid, vriendelijkheid, alertheid en fijne communicatie maakten onze vakantie onvergetelijk. Heel hartelijk dank!!!

Sander
17 november 2022

Fantastische accommodatie voor ons 25-jarig huwelijksfeest!

Wij waren de eerste Needenaren die deze fantastische accommodatie hadden geboekt om ons 25-jarig huwelijksfeest te vieren. Het gehele proces rondom boeking, even een keer een kijkje nemen, de vele vragen van onze kant, werden in een zeer prettig contact met de eigenaren vastgelegd. De luxe accommodatie is prachtig gelegen in het natuurgebied Het Vliersche Veld en alle aanwezigen hadden niet het idee dat ze zo dichtbij huis waren. Mooie kamers met heerlijke bedden, een uitgebreide keuken en de diverse speelruimtes vielen in de smaak bij iedereen. Een fijne plek om een kampvuur te maken, een spelletje te spelen of in de Hot Tub te relaxen. Echt geweldig. Dus als je niet ver weg wilt van huis, maar toch het idee hebben om weg te zijn, neem hier dan eens een kijkje! Het is echt een enorme aanrader. Niets was teveel voor Anton en Merlin, de eigenaren, toen ze voor de zoveelste keer de voetbal van het dak moesten halen! Even een belletje of appje en ze waren er. Wij hadden een heerlijk Grieks Buffet geregeld bij Mart Kookt in Neede. Toch mooi om dit alles in je eigen dorp te kunnen regelen.

Fam. Tetteroo
19 november 2022

Excellent accommodation as a business retreat!

We spend a few days in this excellent accommodation as a business retreat. It was a great experience!

The quality of the interior is great, the surroundings are beautiful and to top it off, the guest service is out of this world. From the moment we booked until we left: fast communication in a friendly and good manner.

During our stay the host did an excellent job in making sure we had everything we need. It feels very welcome to be at Vliersche Veld and with no doubt we should return for another visit.

Thank you Anton & Merlin!

Niels
13 juli 2023

Trouwlocatie in het groen

Wij waren voor onze kleinschalige bruiloft op zoek naar een locatie in het groen met voldoende slaapkamers, inclusief aparte badkamers, en kwamen al vrij snel uit op het Vliersche Veld. De omgeving en het huis sloten naadloos aan op onze wensen. Het huis is modern en echt van alle gemakken voorzien. Het is geordend, netjes en schoon. De aanwezige kids hebben zich prima vermaakt in de speelkamer, het speelhoekje bij de woonkamer en natuurlijk buiten met het leuke zandbakje in de tuin. Het contact met Merlin verliep uitermate soepel en makkelijk. Zo vriendelijk en behulpzaam! Wij en onze gasten hebben van het verblijf genoten en meerdere van ons zijn al van plan om er nog eens terug te keren. Wellicht een verbeterpuntje (overigens niet om gevraagd tijdens ons verblijf en ik weet zeker dat als we dat hadden gedaan, het meteen opgelost had geworden): op de kamers een extra kussen en deken, zodat je die er altijd, indien gewenst, bij kan pakken.

Tom de Ronde
31 augustus 2022

Alles was netjes, schoon en de activiteit lasergamen was erg geslaagd!

We hebben met onze vriendengroep een heel geslaagd weekend gehad in deze prachtige accommodatie. Alles was netjes, schoon en er is heel veel aanwezig in de accommodatie. Aan alles is gedacht! Ook hebben we genoten van de hottub en het kampvuur op de vuurplek. Dat zijn hele leuke extra’s!! Het lasergamen (vooraf geboekte activiteit) op het terrein, was ook erg geslaagd! Heel erg bedankt voor alles.

Tineke Bakker
22 september 2022

Alles wat je wil voor een grote groep!

Zo’n mooi verblijf. Alles zoals je echt wil met een grote groep. De hertjes die in je achtertuin voorbij springen. Eigenaren willen alles voor je regelen en dat doen ze ook perfect. Kan zelf geen negatief iets benoemen.

Renate de Jager
22 juni 2023

Beste locatie in 30 jaar!

Prachtige dagen met onze vriendengroep in een geweldige accommodatie. Met inmiddels drie generaties doen we dit al meer dan 30 jaar. Dit was onze beste accommodatie. Ook kinderen en kruipende peuters kunnen er hun gang gaan. Zowel in de omgeving als vanuit huis kun je prachtig wandelen. Zeer afwisselende natuur. Heerlijk ‘s avonds in de hottub. Wij komen volgend jaar terug met Kerst.

Theo Hutten
4 januari 2023

5 Sterren, zonder twijfel!

5 Sterren, zonder twijfel! Dit was ons tweede bezoek en het was weer perfect.
Prachtige locatie, prachtig en zeer ruim huis, gastvrije eigenaren. We hadden een loopplank nodig voor een rolstoel en die werd direct gebracht.
Luxe afgewerkt, alles wat we nodig hadden was aanwezig. Overal was aan gedacht.

Ellen en Jos Fransen
6 juli 2023

Een perfect oord voor onze familievakantie!

Schoon, voorzien van al het nodige en prachtig gelegen te midden van de natuur. Ons gezelschap bestond uit 3 generaties, van 3 maanden tot 68 jaar oud. De kleintjes konden heerlijk buiten spelen, de groteren diverse spelen doen en de ouderen konden zich af en toe even terug trekken. Anton en Merlin is niets te veel om het je naar de zin te maken. De buffetten bij Boenders zijn een dikke aanrader. Omdat we ook nog mooi weer hadden, werd het voor ons een onvergetelijke midweek.

M.Noort
8 mei 2023
MENU