Omgeving Neede – Achterhoek

De Achterhoek (waar het dorp Neede onder valt) en omgeving, biedt een schat aan mogelijkheden voor onvergetelijke ervaringen en leuke activiteiten, op slechts een steenworp afstand van onze groepsaccommodatie.

Activiteiten in Neede:

 1. Diverse wandel- en fietsroutes door ’t Vleer, ’t Achterveld, de Needse Berg
 2. Uitkijktoren Neede
 3. Gedenkbos Neede
 4. Needse Molen
 5. Natuurpark Kronenkamp
 6. Eendjespark
 7. Zwembad ’t Spilbroek
 8. Lasergamen
Lasergamen op het Vliersche Veld

Maar er is nog veel meer! Ontdek in de nabije omgeving van Neede activiteiten die u een adrenalinekick geven, een uitdaging voor u zijn of u de historie en cultuur van de streek belichten.

Dit kunnen wij uiteraard  niet alleen, maar samen met onze partners kunnen wij u een unieke ervaring laten beleven.

Activiteiten in de omgeving:

 1. Kano varen
 2. Raften
 3. Klimmen
 4. E-choppers huren
 5. Bowlen
 6. Karten
 7. Musea
 8. Escaperoom
 9. Boerengolf
 10. Midgetgolf
 11. Kinderboerderij
 12. Binnen speelparadijs
 13. Golfen
e-choppers huren VV

Winkelen:

Op slechts 20 minuten rijden van Vliersche Veld Groepsaccommodaties ligt Enschede of Winterswijk, beide levendige steden boordevol winkelmogelijkheden. Van charmante boetiekjes tot grote warenhuizen, voor ieder wat wils. Gaat u liever over de grens in Duitsland winkelen? Dat kan natuurlijk ook! Op zo’n 30 minuten rijden bent u in Vreden of Bocholt.

 

Laat de Achterhoek u betoveren met haar charmes en veelzijdigheid. Voor families, vriendengroepen of collega’s biedt deze regio een perfecte mix van avontuur, cultuur en ontspanning. Ontsnap aan de drukte van alledag en dompel uzelf onder in de rust en de vele mogelijkheden die dit prachtige stukje Nederland te bieden heeft.

 

MENU