Omgeving Achterhoek

Activiteiten in de buurt

Wilt u meer zien of iets actiefs doen buiten de groepsaccommodatie? Dat kan! In de nabije omgeving van Neede is er genoeg te doen. Beklim eens de Needse uitkijktoren en kijk uit over heel Berkelland, zelfs tot in Duitsland! Of ga eens het water op met een kano, een sup, een kajak of een raft en geniet ondertussen van het mooie coulisselandschap waar de Achterhoek zo om bekend staat. Ook waterskiën of een toertocht maken op een E-chopper is een échte aanrader om als activiteit te doen met familie, vrienden of collega’s.

Fiets- en wandelroutes

Houdt u meer van wandelen of fietsen? Probeer dan eens één van de vele fiets- of wandelroutes die de Achterhoek rijk is . Onderweg kunt u bij een “Rustpunt” langs de route even op adem komen en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. Zo komt u op de mooiste plekken. De Achterhoek staat ook bekend om zijn vele actieve (water) molens die overal in de omgeving nog te vinden en te bezoeken zijn. Houdt u meer van cultuur? Bezoek dan eens de mooie kastelen of galeries of kerken in de plaatsen Diepenheim, Ruurlo of Groenlo. U kijkt uw ogen uit.

Ook zijn er verschillende zwembaden en kinderpretparken in de omgeving te vinden.

Shoppen

Wilt u lekker een dagje shoppen? Dat kan natuurlijk ook! De dichtstbijzijnde grote stad is Enschede en met de auto bent u daar binnen 20 minuten vanaf de groepsaccommodatie. Het dorp Neede ligt aan de rand van de provincie Gelderland en dus heel dicht bij Overijssel en het nabijgelegen Duitsland. Ook een dagtripje maken naar onze oosterburen is de moeite waard.

En komt u na een dagje shoppen, fietsen, wandelen, raften  of toeren met een E-chopper weer thuis in onze luxe groepsaccommodatie, dan kunt u heerlijk relaxen in de loungehoek, onder de overkapping, bij de vuurplek of in de hottub. 

Kortom: er is genoeg te doen in de Achterhoek!

Vragen over activiteiten? Mail naar: info@vlierscheveld.nl of bel Merlin Bauhuis +31 (0)6 23 20 23 58. Zij adviseert u graag.

MENU