Ruim een jaar na boeking was het dan eindelijk zo ver. Lekker gemaakt door het volgen van alle reviews e.d. waren de verwachtingen skyhigh. Na een warm ontvangst door de innemende gastvrouw kregen we een rondleiding waarbij we van de ene in de andere verrassing vielen. Wat is dit een SUPER-accommodatie! Hier moet je geweest zijn om werkelijk te ervaren hoe mooi, luxe, groot en toch warm het is. Superlatieven schieten te kort om de klasse van de living, keuken, slaap en badkamers te beschrijven. Aan alles is gedacht. De toewijding en inzet om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken straalt je tegemoet.

Wij waren met 19 personen tussen de 1 en 64 jaar maar door de grootte en de prima (geluids)isolatie van de accommodatie kon ieder zijn gang gaan terwijl de kleintjes sliepen.

Het gigantische terrein biedt ook voor elk wat wils. Van zwijmelen in het ochtendgloren tot bij het kampvuur zitten in het donker, je in het zweet werken op het voet of volleybal-terrein tot relaxen in de hottub of gewoon een wandeling over de slingerende paadjes en door de bossen. Kortom: Perfect!

En we voelden ons er direct thuis en dat was de verdienste van het beheerders-echtpaar Anton en Merlin! Wat hebben we genoten lieve mensen. Jullie gastvrijheid, vriendelijkheid, alertheid en fijne communicatie maakten onze vakantie onvergetelijk. Heel hartelijk dank!!!

MENU